Barion Pixel

Kerti faházak 8 m2 felett

Kerti faházak vázszerkezetre szerelt 19 mm vastag fenyő burkolattal, vagy boronafalas kivitelben, 28 mm-es falvastagsággal

 • egyedi méretekben és elrendezésben
 • kedvező árú házhoz szállítással
 • díjmentes összeszereléssel
 • nyílászárókkal, tetőhéjazattal

Choose your service date

Lorem available market standard industry Lorem Ipsum dummy.

Let our pros do the work

Lorem available market standard industry Lorem Ipsum dummy.

Garden-Walls
annie-spratt-yyXw1lGJypI-unsplash
Videó lejátszása
Kerti faházaink a megrendelő igénye szerinti méretben (alapterület) és elrendezésben kerülnek legyártásra vázszerkezetre szerelt 19 mm vastag fenyő burkolattal, vagy boronafalas kivitelben 28 mm-es falvastagsággal.

Gyakran ismételt kérdések

Egyedi méretű faházra lenne szükségem. Lehetséges?

A weboldalunkon található referenciákon túl cégünk vállal egyedi méretű és elrendezésű faházak gyártását, melyeket a megrendelő által megadott paraméterek szerint készítünk el. A faházak egyedisége tehát a kialakításra vonatkozik, gyártástechnológiánktól eltérő egyedi műszaki tartalomú faház gyártását nem tudjuk vállalni.

Mi a különbség a vázszerkezetre szerelt és a boronafalas faház között?

Vázszerkezetre szerelt faházaink esetében a faház elemeit 19 mm vastag fenyővel burkoljuk és lapra szerelt kivitelben falanként előre gyártjuk. Ez a kivitel könnyebb mozgathatóságot és összeszerelést eredményez, ezért szezonálisan használt faházak esetén mindenképp ezt a típust javasoljuk. Boronfalas faházaink 28 mm-es falvastagsággal készülnek és szálanyagokban kerülnek leszállításra. A rönkházakhoz hasonlóan fogazott megoldással épülnek egymásra a falelemek, így külön vázszerkezet nem szükséges.

Milyen határidővel készül el a megrendelt faház?

A szállítás várható idejét mindig az aktuális megrendeléseink mennyisége alapján tudjuk meghatározni. Ezt az általunk elkészített árajánlatban mindig jelezzük.

Milyen alapot készítsek a faháznak?

A faházak fogadószintjét minden esetben a megrendelőnek kell előre elkészíteni/elkészíttetni. Padozat nélkül rendelt faházak esetén egy előre elkészített vagy már meglévő vízszintes térbeton vagy térkővel kirakott fogadószint szükséges. Amennyiben most készítik a betont a megrendelni kívánt faházhoz, akkor az ajánlott paraméterek a következők: 10-15 cm vastagságú vasalt térbeton, betonba vasháló. Boronafalas faházaink alá legalább a faház külső méretével megegyező méretű alap készítése szükséges, ez egyben a javasolt méret. Padozattal rendelt faház esetében elégséges lehet egy min. 5-10 cm vastagságú és a faház alapterületénél kb. 50 cm-el szélesebb és hosszabb vízszintes sóder-, vagy murvaágy, de elsősorban ezt is egy előre elkészített vagy már meglévő vízszintes térbetonra vagy térköves területre javasolt elhelyezni. Sóder-, vagy murvaágyra legfeljebb 15 m2-es faház telepítése javasolt. Azon megrendelőknek, akik nem kívánnak vagy nincs lehetőségük fogadószintet készíteni talajcsavarra történő telepítést javaslunk. Ebben az esetben a faház méretének függvényében a megfelelő számú talajcsavart a kollégák a helyszínen elhelyezik, majd egy erősített gerendabordázatra szerelt fa padozatra telepítik a faházat. Talajcsavar csak annak megfelelő talajon alkalmazható (nem töltött, sziklás) és a megrendelő részéről semmiféle előkészületet nem igényel a faház fogadása.

Szükséges rögzíteni a faházat a betonhoz?

Faházaink súlya és szerkezeti kialakítása miatt a betonhoz való rögzítés nem szükséges és az általunk vállalt összeszerelés sem tartalmaz ilyen jellegű munkálatokat. Amennyiben valaki szükségét érzi, utólag ternészetesen minden további nélkül megoldható a faház rögzítése a megrendelő részéről.

Mekkora a faház magassága?

Amennyiben nincs speciális igény a megrendelő részéről a faház magasságát illetően, abban az esetben a faházaink oldalfal magassága típustól függően 190-200 cm között mozog (nem opcionális), gerincmagassága pedig a faház szélességétől függően 230-270 cm.

Mekkora ajtó és ablak van a faházon?

A faházainkra igény szerint kérhető egy-, vagy kétszárnyú ajtó, illetve ablak az ajtóra vagy a falakra. Amennyiben ezek méreteire nincs speciális igény, úgy az egyszárnyú ajtó nyílása 80 cm, a kétszárnyú ajtóé 160 cm (2 x 80 cm-es ajtószárny), garázsok esetében 230 cm. Az ablak alap esetben fix világító ablak (nem nyitható), melynek méretét a faház külső méreteit figyelembe véve válasszuk meg (50 x 60 cm, 60 x 70 cm vagy 100 x 40 cm).

Mennyi idő a garancia a faházakra?

Faházainkra a törvényben is meghatározott három év garancia érvényes, de természetesen ezen túl is vevőink rendelkezésére állunk. Azonban mivel minimális a hibalehetőség, és inkább az állagmegóvás elhanyagolásából eredő hibák léphetnek fel elsősorban, ezért a garancia azokra a hibákra terjed ki, amelyek megakadályozzák a faház rendeltetésszerű használatát, vagy közvetlenül állagromláshoz vezethet (pl. beázás). A természet vagy az ember által okozott sérülésekre, károkra, illetve a rosszul megalapozott házra, szerelésre vagy hibás karbantartás esetére nem tudunk garanciát vállalni.

Visszahívást kérek

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Kapcsolat

 • Ceo:
  Linko Bunt
 • Phone:
  012 345 678 9101
 • Location:
  US.street
 • Email:
  yourmail@gmail.com
case studio

2021 Brochure

Lorem market standard dummy available market industry Lorem simply dummy text of free available market