FAHÁZAINKRÓL

minőség és verhetetlen árak...

FAHÁZAINKRÓL

 

Faházainkat 28 mm-es (boronafalas) falvastagsággal készítjük és a megrendelők igényeinek megfelelően alakítjuk ki, legyen szó a méretekről, padozat készítéséről, terasz kialakításáról stb.
Nézze át néhány korábbi, elégedett megrendelőnk házát a "Referenciák" menüpont alatt részletes adatokkal, árakkal, hogy egyszerűbb legyen a döntés.

Faházainkat családi vállalkozásunk keretében készítjük két generáció közreműködésével. 
Összesen több, mint 40 év építőipari kivitelezés terén szerzett szakmai tapasztalat birtokában garantáljuk Önnek a minőséget, megbízhatóságot, és egyedülálló kivitelezési módszereinknek köszönhetően az extra erős, masszív, időt álló termékeket.

 

Boronafalas faházak - masszív, időtálló szerkezet, esztétikus külső

A boronafalas faházak szálanyagokban kerülnek leszállításra és a helyszíni összeszereléskor tökéletes illeszkedéssel épülnek egymásra a sarkok megerősítésével. A falak vastagsága és az esztétikus külső miatt jelenleg a legnépszerűbb faház kivitelezési mód. "Boronafalas faház, 28 mm-es falvastagsággal" címszó alatt futó termékeink anyagvastasgága méret-, illetve kivitel függvényében 10% differenciával készülhetnek (25-30 mm) - nem opcionális.

Precíz kisipari kivitelezés
Mivel faházaink túlnyomó részben rendelésre, egyedi méretek és igények alapján kerülnek legyártásra, ezért a szállítási/teljesítési idő több hetet is igénybe vehet! A teljesítés várható idjéről minden esetben az árajánlatunk megüldésével együtt adunk tájékoztatást.

Nincsenek további költségek
Lényegében a faházakat úgy készítjük és az árajánlatokat is úgy adjuk meg, hogy a végleges használatba vétel érdekében egyéb költség ne merüljön fel a megvásárlását követően.

Faházainkhoz kizárólag minőségi építőanyagokat használunk!

 

A faházaink burkolatához 100%-ban minőségi északi fenyőfajtákat használunk, mely a Skandináv államokból és Oroszország északi területeiről kerül importálásra. Ezek jellemzője a lassú növekedés, ezáltal erős, masszív épületfát eredményezve. A faházak a megrendelő igényeinek megfelelően a 28 mm vastag alap burkolat helyett készülhetnek 40 mm vastag burkolattal.

A picon megszokott kátránypapír helyett nálunk alap esetben is bitumenzsindelyes tetőburkolatot kapnak a faházak. Könnyű, esztétikus, víz, por és légzáró.

Bitumenzsindely választható színek és formák


 

A faház igény esetén készülhet trapéz-lemezes vagy cserepes-lemez tetőhéjazattal, erre vonatkozó igényét kérjük ajánlatkéréskor jelezze.

 

A felületkezelés boronafalas faházaink esetében 1 rétegben, kívül, belül kompletten történik. A vázszerkezetre szerelt faházainkat kívülről 1 rétegben felületkezeljük. Termékeinket Milesi - viaszos vékony impregnáló lazúrral kezeljük, melyet a faházak alapára nem tartalmaz, ennek elvégzését igény esetén, felár ellenében tudjuk vállalni.

Felületkezelés választható színek


 

 

Kövess minket