FAHÁZAINKRÓL

minőség és verhetetlen árak...

FAHÁZAINKRÓL

 

Faházainkat 19 mm-es (vázszerkezetre szerelt) és 28 mm-es (boronafalas) falvastagsággal készítjük és a megrendelők igényeinek megfelelően alakítjuk ki, legyen szó a méretekről, padozat készítéséről, terasz kialakításáról stb.
Nézze át néhány korábbi, elégedett megrendelőnk házát a "Referenciák" menüpont alatt részletes adatokkal, árakkal, hogy egyszerűbb legyen a döntés.

Faházainkat családi vállalkozásunk keretében készítjük két generáció közreműködésével. 
Összesen több, mint 40 év építőipari kivitelezés terén szerzett szakmai tapasztalat birtokában garantáljuk Önnek a minőséget, megbízhatóságot, és egyedülálló kivitelezési módszereinknek köszönhetően az extra erős, masszív, időt álló termékeket.

Vázszerkezetre szerelt faházak - extra erős szerkezet, gyors összeszerelés

Vázszerkezetre szerelt faházaink, kerti tárolóink (mérettől függetlenül) közel azonos elven készülnek, mint a könnyűszerkezetes lakóházak, azzal az eltéréssel, hogy lapra szerelve kerülnek legyártásra.
Egyedi kivitelezési módszereinknek köszönhetően egy faház összeszereléséhez a helyszínen mindössze néhány órára van szüksége, és egy laikus számára is könnyen mobilizálhatók.
Vázszerkezetre szerelt faházainkat 19 mm-es lambéria burkolattal készítjük.

Boronafalas faházak - masszív, időtálló szerkezet, esztétikus külső

A boronafalas faházak szálanyagokban kerülnek leszállításra és a helyszíni összeszereléskor tökéletes illeszkedéssel épülnek egymásra a sarkok megerősítésével. A falak vastagsága és az esztétikus külső miatt jelenleg a legnépszerűbb faház kivitelezési mód. "Boronafalas faház, 28 mm-es falvastagsággal" címszó alatt futó termékeink anyagvastasgága méret-, illetve kivitel függvényében 10% differenciával készülhetnek (25-30 mm) - nem opcionális.

Precíz kisipari kivitelezés
Mivel faházaink túlnyomó részben rendelésre, egyedi méretek és igények alapján kerülnek legyártásra, ezért a szállítási/teljesítési idő több hetet is igénybe vehet! A teljesítés várható idjéről minden esetben az árajánlatunk megüldésével együtt adunk tájékoztatást.

Nincsenek további költségek
Lényegében a faházakat úgy készítjük és az árajánlatokat is úgy adjuk meg, hogy a végleges használatba vétel érdekében egyéb költség ne merüljön fel a megvásárlását követően.

Faházainkhoz kizárólag minőségi építőanyagokat használunk!

A faházak vázszerkezetét kiváló minőségű, Európa északi területeiről importált fenyő épületfából készítjük. Vázszerkezetre szerelt faházainkat méret-, illetve kivitel függvényében 3 x 5 cm-es vagy 5 x 7 cm-es vázszerkezettel készítjük, mely a fa függőleges teherbírásának köszönhetően roppant masszív szerkezetet eredményez.

A faházaink burkolatához 100%-ban minőségi északi fenyőfajtákat használunk, mely a Skandináv államokból és Oroszország északi területeiről kerül importálásra. Ezek jellemzője a lassú növekedés, ezáltal erős, masszív épületfát eredményezve. A faházak a megrendelő igényeinek megfelelően a 19 mm vastag alap burkolat helyett készülhetnek 28 mm vastag burkolattal.

A picon megszokott kátránypapír helyett nálunk alap esetben is bitumenzsindelyes tetőburkolatot kapnak a faházak. Könnyű, esztétikus, víz, por és légzáró.

Bitumenzsindely választható színek és formák 

A faház igény esetén készülhet trapéz-lemezes vagy cserepes-lemez tetőhéjazattal, erre vonatkozó igényét kérjük ajánlatkéréskor jelezze.

 

A felületkezelés a vázszerkezetre szerelt faházaink esetében alap felszereltség! Termékeinket mahagóni, mogyoró vagy tölgy színű impregnáló lazúrral kezelt külső felülettel szállítjuk.

Felületkezelés választható színek

 Mahagóni                                 Mogyoró                                  Tölgy

 

Boronafalas faházaink felületkezelését utólag, egyénileg szükséges elvégezni.

Kövess minket